You’re in

Welkom bij the Gloriously Imperfect Art Day

Ontzettend leuk dat je meedoet, ik verheug me er op je in Zwartsluis te ontmoeten.

Dit is het adres: 

DEEL VIER
Baarlo 4
8064PG Zwartsluis

Ik verwacht je vanaf 10.00 uur in Zwartsluis. Dan heb je tijd om aan te komen, kennis te maken, te genieten van je koffie of thee en muffin.

Het programma begint echt om 10.30 uur.

Ben je iets later of wil je mij nog iets vragen? Bel 06-24615004

Hier vind je meer informatie over de locatie. 


Wat moet ik meenemen?Helemaal niets.
Zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt (doe nou niet die mooie nieuwe witte zijden blouse aan, want dan komt er natuurlijk net een verfvlek op :-) en schoenen waar je goed op kunt staan.

Sommige opdrachten ga je staande maken. Mocht dat om wat voor reden dan ook een probleem zijn, dan lossen we dat ter plekke op. Er is een prachtig studio schort voor je om je kleding te beschermen.

Wat moet ik doen als ik te laat ben?
Kun je er niet op tijd zijn, zit je vast in de auto, trein, verslapen? Bel of sms mij dan (06 2461 5004) Ik pas het programma aan zodat je niet midden in een oefening terecht komt. Ook dat komt helemaal goed.

Wat gaan we eigenlijk doen?
Ik heb een vloeiend programma gemaakt dat bestaat uit series sessies (dat klinkt heel suf, maar is het niet). We variëren in korte en lange blokken. De ene keer is er speciale muziek, dan werken we weer in stilte.

We werken op verschillende soorten papier. Hele grote en kleinere vellen. Met verschillende materialen zodat je die diversiteit kunt ervaren. Maar als je er bent, gaan we stap voor stap door alles heen.

Ik wil nog iemand meenemen is er nog plek?
Elke groep heeft maximaal 10 vrouwen (het is belangrijk voor de vertrouwde intieme sfeer om de groep klein houden) Maar als je nog een vrouw kent die je gelukkig maakt met een dag onbekommerd creëren, en er is nog plek, is ze van harte welkom. Laat het mij anders even weten. Dan reserveer ik de plek vast.

Hoe kom ik op de plaats van bestemming?
Deel Vier Baarlo 48064 PG Zwartsluis

De boerderij ligt aan aan een lange weg door de weilanden. Verheug je vast op de natuur. Kent je routeplanner dat niet, vul dan Baarlo 4, Zwartewaterland in

Openbaar vervoer  
NS station Meppel in circa 8 minuten met de taxi
Busstation Zwartsluis in circa 4 minuten met de taxi

Is dit lastig? Laat het snel weten dan verzinnen we iets met ophalen bij het station.


Wat gaan we eigenlijk eten?
Jolanda Langenberg - de bevlogen eigenaar van Deel Vier - verzorgt een heerlijke biologische lunch,  met veel groen en lekkere warme soep en hartige taart. Het eten is vegetarisch en grotendeels gluten-, en lactosevrij, biologisch, zonder toegevoegde toestanden .... en misschien wel het belangrijkst: overheerlijk.

Trouwens er zijn ook heerlijke bonbons! Er is rekening gehouden met alle allergieën en dieten. Maar als je iets heel specifieks nodig hebt, laat het mij weten. Dan houden we daar rekening mee.Ik verheug me er ontzettend op!Hoe kun je beginnen met the Creative Superhero Toolkit?

1. Ga hier naar toe : http://thecreativestudy.com/thank-you/membership-levels/
Dit brengt je naar mijn membership website. 
Je ziet een aantal mogelijkheden (dit zijn de online trainingen en e-courses die ik geef)

2. Klik achter Creative Superheroes Toolkit op SELECT

3. Voer je code in  9FAF4B8C23 je zit dan dat de prijs naar € 0,00 gaat

5. Vul je gegevens in en vink aan het einde van de pagina 'Creative Superhero Toolkit' aan

6. Klik op Paypal en je bent klaar om te beginnen met de toolkit.

7. Het kan zijn dat je wachtwoord nog moet aanpassen. Dat kun je zelf doen.

Als iets niet lukt, laat het mij dan direct weten
 

LET OP! De toolkit staat los van de Art Day. Het is een extra geschenk dat ik aan je geef. Dus maak je geen zorgen. Je kunt er mee aan de slag waneer je er zin of tijd voor hebt.

Tot snel, Ik wens je vast een goede reis.

hartelijke groet,

Esther 
>