Inspireer! Deel dit bericht met je vriendinnen, zus, collega's en die leuke buurvrouw.

 [icegram campaigns="21396"]

I want to read this in English

NIEUW! JE KUNT NU OOK MET MIJ PERSOONLIJK DEZE DAG DOEN IN DE 
REVEAL YOUR DREAM ART DAY! KIJK SNEL


the Gloriously Imperfect Art DayWil je kunst te maken? Droom je over verf, glanzende potloden en kleur.
Over iets creëren?
Ben je klaar om in actie te komen... voordat je droom wegvliegt met je andere verloren wensen ...


Schilder jezelf in een gelukkige
Moedige Creatieve Vrouw


Ik ben Esther de Charon de Saint Germain.
En jij bent uitgenodigd om  
Prachtig Gloriously Imperfect te zijn!
 


Is dit echt waar?

 • Je kunt niet tekenen ... ...
  .... werd je verteld toen je - als 7-jarig meisje - een paars huis op een rode wolk tekende..
 • Je bent niet het artistieke type ...
  .... je bent veel te verstandig en slim om iets vaags met verf en papier te doen.
 • Je moet alles perfect, uniek of zeer goed doen ...
  .... De gedachte aan het maken van iets gewoons of - vreselijk - onvolmaakt is te veel…
 • Je hebt geen tijd om iets te doen dat niet zinvol is…
  .... Het is niet zo dat je het niet heerlijk zou vinden om kunst te maken, maar het is voor later,
  als je oud (-er) bent.
 • Je vindt het moeilijk om uit die stroom van prachtige ideeën iets te kiezen...
  .... want je bent een held in iets starten, maar het afmaken is een heel ander verhaal.Ik begrijp het. Ik hoor je. Maar al die excuses ...?
Echt waar? Die stoppen hier.
Want je gaat de beste Rommelige, Imperfecte - damn de resultaten - kunst maken. 

En je gaat het heerlijk vinden!


Het is tijd om thuis te komen.


Je kunt met 10 bijzondere vrouwen een hele dag kunst maken in de Artists Studio. 
De volgende Art Day is weer in september 

Wil je op de hoogte blijven? Mail mij  dan laat ik het direct weten als de datum bekend is!

Er zijn NU een 4 plekken beschikbaar voor de volgende Gloriously Imperfect Art Day in september
(exacte datum volgt) 


"Dit is echt vakantie voor iedere sensitieve en hoog sensitieve vrouw!"


De Goriously Imperfect Kunst Dag is een dag voor jou. Het is een dag waarop je weer verbonden bent met je creatieve geest. Waar je thuis komt.

Jij en een kleine groep van bezielde vrouwen komen samen en we maken kunst.

MAAR

Je houd je niet bezig met het resultaat. Op geen enkele manier. Je wordt volledig ondergedompeld in het proces.
We zullen zwijgen, lachen, praten en mediteren tijdens het schilderen..

Je zult diep onder de indruk van jezelf.

Jij en ik worden een echte kunstenaarsgroep. In onze eigen kunstenaars studio voor een dag.

Je voelt je weer heel  en hebt bijzonder krachtige inzichten in jezelf. 

Je wordt goed verzorgd. Met een heerlijke lunch:  
- hoe klinkt hartige taart, kokos wortel muffins, frisse salade en soep ? -  
 in een mooie boerderij in de natuur.

 En ik ben er voor jou. Het gaf me een partij energie waar ik lang van verstoken was geweest.

" Ik mediteerde een heuvel op en zat tegen een dikke boom met heeeel veel takken, geen blaadjes, en het eerst wat binnenkwam was : ruimte."
"Als kunstenaar die haar dromen volgt, haar eigen snoepwinkel met krijtjes, kleurpotloden en verfjes heeft waargemaakt en daar dagelijks in grote vrijheid in leeft, dit ook aan andere mensen doorgeeft in workshops, was het een ontdekking dat ik kennelijk nóg meer ruimte nodig heb. Voor mij."
"De dag die Esther organiseerde gaf me een partij energie waar ik lang van verstoken was geweest, kennelijk is het 'spelen' in andervrouws tuin essentieel. Daarom gun ik mezelf deze kadootjes ook. Vingerverven, voor het eerst in mijn leven en ontdekken dat uit mezelf de mooiste tekeningen ontstaan, met groot gemak. Het al weten maar her-ontdekken. Dank, Esther,  voor je humor,  zelfspot en aangename sfeer,  waarin je mooie mensen samenbrengt en laat vinden. Dank, Jo, voor de heerlijke ambiance en fantastische lunch."

Thea Gerritsen
kunstenaar - portretschilder 

Leerzaam. Er gebeuren geen ongelukken als ik buiten de lijntjes kleur

" Zondag was ik bij Esther om kunst te maken.
Nu vind ik van mijzelf dat ik niet zo creatief ben.Tenminste niet in de Artsy Way.  Klei trauma's van de middelbare school enzo :-)
Maar we gingen 'bidden':
'Divine Creator, Universe, Nature, Oneness
I humbly ask you guidance in what I am about to do
Show me form, show me color, show me word, show me sound, show me my power.
Show me how to act in purpose.
Guide my body,  guide my soul, guide my mind, guide my heart.'
En het werd een heerlijke ontspannen dag.
Ook leerzaam: er gebeuren geen ongelukken als ik buiten de lijntjes kleur, schoonheid zit in eenvoud, soms kun je beter niet luisteren naar de 'juf'.
Op 14 februari organiseert Esther weer een dag. Voor wie zin heeft!."

Anneke Krakers
The Social Worker Entrepreneur 

De volle aandacht voor een proces, voor het spelen en ontdekken.

" Wat is het een kadootje aan mezelf om eens voorál niet met een eindresultaat bezig te zijn, maar de volle aandacht te hebben voor een proces, voor het spelen en ontdekken.
En dat in een heerlijke gastvrije en ontspannen omgeving, met een zalige lunch, en met de liefdevolle, open en aanmoedigende begeleiding van Esther. "

Een dag heerlijk imperfect bezig zijn? Doen!

Marjolein van Braam Morris 
Visual recorder & visual facilitator

Eens niet iets doen wat nuttig is maar lekker in het moment zijn.

" Ik zag deze leuke “art-day" voorbij komen op FB en dacht meteen: “Dit wil ik!”
En hup, ik ging weer door met 'druk zijn' (nadat ik een vriendin op FB had gezegd: is dit niet iets voor jou??)

Zo ging ik nog een weekje door totdat ik inzag: dit doe ik steeds: geen tijd nemen voor wat ik graag doe en anderen daar wel alle ruimte voor geven. Toen heb ik me meteen aangemeld. Het was een heerlijke dag: lekker vrij kliederen met mooie materialen.
Nu eens niet iets te doen wat nuttig is maar lekker in het moment zijn. En ik kwam mezelf tegen: hoe kijk ik naar wat ik maak?  Zie ik wat er echt is, of zie ik door een oude bril? Steeds weer ergens doorheen en weer terug naar het moment. "
Heel leerzaam en iets om vaker te doen! 

Kirsten Schults 
Mind of Your Own    

Inspireer! Deel dit bericht met je vriendinnen, zus, collega's en die leuke buurvrouw.

WAAROM THE GLORIOUSLY IMPERFECT ART DAY
JOUW DAG IS 


WIE JE BENT

+ Je bent een (hoog) sensitieve soulful vrouw - ergens tussen de 25 en 70 - (maar eigenlijk maakt je leeftijd niet uit). Je bent ondernemer - of wilt dat worden - je hebt een veeleisende baan - of je wilt dat graag - of je bevind je in een situatie die mogelijk je leven kan veranderen. Of je wilt gewoon heel graag een dag hebben die helemaal voor jou is.

+ Als je sinds de lagere school niet meer hebt getekend of geschilderd is dat prima (beter gezegd dat is geweldig!) Je hebt geen enkele kunstenaarsvaardigheid nodig.
Maar deze dag is ook een waar cadeau als je dagelijks met kunst en design werkt en behoefte hebt aan een nieuw perspectief. 


WAAROM JE MEE MOET DOEN

+ Omdat je verlangt naar een bezield leven en zoekt naar manieren om verandering tot stand te brengen. Maar dan op jouw unieke manier.  

+ Omdat je hunkert naar een moedig creatief leven.

+ Omdat je tijd nodig hebt om je hoofd leeg te maken hebben. En je te openen voor helende helder gekleurde lucht.  

+ Omdat je stilte nodig hebt en je niet van grote groepen houdt, maar wel graag echt contact maakt.

+ Omdat je weer moet ervaren hoe geweldig je bent, de mogelijkheden te zien in je leven en je over te geven aan de stroom van creatieve licht dat zich door je heen beweegt. Ja, ik weet het ... het klinkt zooo vaag. Maar je voelt het. Gegarandeerd.

+ Omdat je klaar bent met steeds weer te voldoen aan je eigen ongelooflijk hoge verwachtingen.

+ Omdat je vermoedt dat het hele Go with the Flow gebeuren puur geluk is. Wat echt zo is!


WAT GAAN WE DOEN

+
Ik leer je hoe je communiceert met je penselen. Hoe je aan je potlood vraagt wat het je wil laten zien. Hoe je aan het papier en verf vraagt wat het wil zijn. 

Je leert hoe je de betekenis van het gewone ziet.
  

+ Je leert hoe je een authentiek voertuig wordt voor het maken van kunst. Kunst die alleen door jou gemaakt kan worden! Dit is een mooi proces dat je helpt je eigen magie te voelen, in plaats van die van anderen.

+ We werken in korte sessies. In stilte, of met prachtige muziek. Of terwijl we in een ontspannen sfeer met elkaar praten. Je krijgt duidelijke instructies. Het enige wat je hoeft te doen is er te zijn en mijn aanwijzingen op te volgen. 

+ Er is een speciaal programma samengesteld, maar jij geeft mede vorm aan het programma. Dat betekent dat ik het - waar nodig - zal aanpassen zodat elk lid van de groep zich thuis voelt.  

+ Wij werken met heerlijke - hoogwaardige -  materialen zoals, papier, verf, potloden, lijm, inkt, kleurpotloden en wie weet wat nog meer ......

+ We ontmoeten elkaar in een ruime boerderij in de natuur van het mooie Overijssel, slechts 70 autominuten van Utrecht. Neem hier een kijkje op deze prachtige plek.
Je hoeft niets mee te nemen. Alles wat je nodig hebt is er voor jou.De Art Day in januari was een succes! Hier zie je vast wat beelden.

Een prachtige dag. Met bijzonder vrouwen uit heel Nederland. Een fantastische sfeer waarin soms een uur niemand een woord sprak maar helemaal opging in het creatie proces.
En het blijkt dat imperfect werken echt prachtig werk oplevert! 


WAAROM IS HET BELANGRIJK OM KUNST TE MAKEN EN CREATIEF TE ZIJN?

Wanneer we creëren verbinden we ons innerlijk met onze persoonlijke muzen en onze creatieve kracht.
Het heeft niets te maken met artisticiteit, uitzonderlijke creativiteit of talent. Onze creativiteit is een onzichtbare kracht die we allemaal hebben. We zijn allemaal creatief op onze unieke manier.

Diep in je hart voel je dat je kunst wilt maken. Maar dan komt het moeilijkste deel:  wachten op toestemming. Want je vindt dat je niet voldoende talent hebt: "Ik ben gewoon niet zo artistiek" je laat het liever over de echte kunstenaar.  
Of je wilt dat het precies zoals je het voor ogen hebt. Want anders kun je het maar beter helemaal niet doen en  Swoeoeoesj ... daar gaat weer een prachtig idee. 

Maar kunst is zoveel meer dan een schilderij aan de muur. Het is een buitengewone leraar. Als je de aandacht verlegd van het resultaat naar het proces, vertelt kunst je over je leven, je verlangens,  je kracht en uitdagingen. Terwijl je iets maakt  komen lang vergeten verlangens boven en krijg je duidelijke aanwijzingen over wie jij bent.  

Het maken van kunst gaat niet over een schilderij of tekening. Het maken van kunst gaat over jou.


WAAROM JE MOET LEREN OM 'FOUTEN' TE MAKEN ZODAT JE EEN WERKELIJK MOEDIGE VROUW WORDT 

Fouten horen bij kunst maken. Het zijn juist die zogenaamde fouten - en wat we er mee doen - die belangrijk zijn.

We gaan niet voor pretty of perfect . Juist door fouten  te maken in je kunst - misschien zelfs met opzet! -  creëer je ruimte voor betekenisvolle expressie. 

Iets moois
maken geeft geen impuls aan je leercurve om vrij uit te vliegen. Maar geef je jezelf toestemming om te voelen wat er gebeurt als je vrijmoedig zomaar verf op een stuk papier schildert, dan verbind je je volledig met de creative ziel die je bent.

Als je kunst maakt wordt iedere keuze, iedere penseelstreek een krachtige, dappere daad die ons laat zien wie we zijn.

Het versterkt onze eigen innerlijke kracht.

Je komt in actie, niet omdat een meerdere je het beveelt, maar omdat je luistert naar je creative ziel die je zegt: "kom op, leun op mij, laten we samen het doen, ik begeleid je.
WAAROM IK JE BEHOEFTES, ANGSTEN EN VERLANGENS BEGRIJP

Ik wil niet opscheppen, maar ik ben de Koningin van Perfectionisme en Angst. Van de ene dag op de andere stopte ik in mijn laatste jaar met de Kunstacademie. Omdat ik nooit zo bijzonder zou worden als de Grote Kunstenaars. Ik stopte al mijn kunstenaarsbenodigheden in dozen en werd kunsthistoricus.

De 25 jaar jaar daarop werkte ik als consultant en coach in kunst, design en branding. Al die tijd raakte ik alleen kunst van anderen aan. En al die tijd geloofde ik dat alles wat ik deed prachtig, speciaal, uniek, super geweldig en ongelooflijk diep moest zijn voordat ik zelfs over kon nadenken om 'zomaar iets te maken'.

Totdat ik mij realiseerde dat ik al die jaren in de ijskoude klauwen van perfectionisme had vast gezeten. Dat iets doen - alleen maar omdat je er naar hunkert - een eerbetoon is aan jezelf.  

Dit zette me op een avontuurlijke reis die mij terugbracht naar het kunstenaarschap. Tegenwoordig noem ik mijzelf een Creative Soul Alchemist, en werk ik met vrouwen uit de hele wereld die een leven willen dat geworteld is in creatieve moed.

The Gloriously Imperfect Art Day is een van de beste manieren om in een groep met mij te werkenKlinkt heerlijk. Ik heb nog wel een paar vragen...

Wat gebeurt er als ik mij inschrijf?


Als je via Paypal betaald zie je -nadat je hebt betaald - een pagina waar alle informatie (adres, tijden, telefoonnummer, gegevens hoe je de online Creative Superheroes Toolkit kunt ophalen en dergelijke staat).
Een paar dagen voor jouw dag krijg je nogmaals een mail van mij met alle gegevens in je mailbox.
Wil je liever niet via Paypal betalen? Scroll naar beneden voor mijn bankgegevens. 

Ik heb geen ervaring / Ik heb juist veel ervaring. Is het wel zinvol voor mij?


Ja. Het is volkomen onbelangrijk hoeveel ervaring je hebt. Eerder deden ervaren kunstenaars mee. Maar ook vrouwen die sinds de lagere school geen potlood meer hadden vastgehouden.
Zonder uitzondering  kregen ze bijzondere inzichten en genoten ze (weer) volop van het creëren. 

Wat gaan we eigenlijk doen?


Ik heb een vloeiend programma gemaakt dat bestaat uit korte en langere sessies. Je krijgt hele duidelijke instructies. Alle materialen worden duidelijk toegelicht. Er is speciale muziek, maar we werken ook veel in stilte.
We werken op verschillende soorten papier. Hele grote en kleine vellen. Staand en zittend. Juist omdat je niet bezig bent met het resultaat  zie je  - ook als je al jaren geen kunst hebt gemaakt - dat er heel bijzonder werk uit je handen komt. Gegarandeerd.

Hoe laat beginnen we?


We beginnen om 10.30 uur. Maar ik adviseer je er om 10.00 uur te zijn zodat je rustig kunt aankomen. Een beetje kunt rondkijken in de prachtige ruimte, of door de tuin kunt wandelen, met een warme kop koffie of thee en een verse kokoswortel  muffin. We stoppen tussen 16.30 en 17.00 uur.

Waar is het precies?

Deel Vier - Baarlo 4 - 8064 PG Zwartsluis. Vanaf Utrecht is het ongeveer 70 minuten rijden.
De boerderij ligt aan aan een prachtige weg die tussen de weilanden slingert. Verheug je vast op de natuur.
Met het openbaar vervoer is het 8 minuten vanaf NS station Meppel of 4 minuten vanaf Busstation Zwartsluis met de taxi. Lastig? Mail ons van te voren. We vinden altijd en oplossing!

Wat moet ik meenemen?

Helemaal niets. Er is een grote tafel vol hoogwaardige materiaal aanwezig.  Aquarelverf, acryl verf, inkten, potloden, 'klieder' verf, lijm, papier in alle soorten en maten, washitape, scharen, nog meer potloden, mengbakjes, penselen ... 

Wat gaan we eigenlijk eten?

Jolanda Langenberg - de bevlogen eigenaar van Deel Vier - verzorgt een heerlijke biologische lunch, met veel groen en lekkere warme soep en hartige taart. Het eten is vegetarisch en grotendeels gluten-, en lactosevrij, biologisch, zonder toegevoegde toestanden. En misschien wel het belangrijkst: overheerlijk. Trouwens er zijn ook heerlijke bonbons! Er is rekening gehouden met alle allergieën en dieten. Maar als je iets heel specifieks nodig hebt, laat het mij weten. Dan houden we daar rekening mee.

Moet ik iets speciaals aan?

Zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt (doe nou niet die mooie nieuwe witte zijden blouse aan, want dan komt er natuurlijk net een verfvlek op :-) en schoenen waar je goed op kunt staan. Sommige opdrachten ga je staande maken. Mocht dat om wat voor reden dan ook een probleem zijn, dan lossen we dat ter plekke op. Er is een prachtig studio schort voor je om je kleding te beschermen.

Ik heb nog een vraag. Hoe kan ik die stellen?

Scroll verder. Onder aan de pagina staan nog meer praktische vragen. Of stuur mij je vraag per


BEN JIJ NU KLAAR VOOR EEN GLORIOUSLY IMPERFECT GELUKKIG SUPER CREATIEF AUTHENTIEK MOEDIG LEVEN? 


Doe dan nu mee 
met de Gloriously Imperfect Art Day


Sta voor wie je bent. Gun jezelf dit prachtige geschenk en mis deze kans niet.


Meld je vandaag aan ontvang een prachtige bonus:

The Superheroes Toolkit (super leuk online programma dat onderdeel is van de School of Art + Life en dat verder alleen toegankelijk is voor mijn VIP Art Coaching klanten

-  ter waarde van € 79,00

In deze prachtige online school heb je toegang tot alle trainingen en cursussen die je helpen om perfectionisme los te laten en volop te creëren (en te leven!)  je krijg direct toegang  als je hebt betaalt.
Je creatieve avontuur begint over 5 minuten.

Ga hier naar toe en zie waarom dit zo'n prachtige bonus is!


LET OP BELANGRIJKE VERBETERING
We maken de groep deelnemers kleiner!
daarom is er nu plek in de studio
 voor 10 vrouwen.

We hebben ervaren dat een kleine groep belangrijk is voor de bijzondere sfeer van de Art Day.
 
Maar... de mooie prijs blijft voorlopig hetzelfde.
 
+ EN je krijgt ALTIJD de Supermooie BonusEnter your text here...

Zondag in oktober (exacte datum volgt),
2016

10 - 17 uur

 • 1 X Gloriously Imperfect Art Day
 • Alle kunstmaterialen
 • Biologische lunch, snacks + dranken
 • Extra bonus
   Creative Superheroes Toolkit t.w.v. 79,00

 94,00
(+ 21 % BTW)

SAFE WITH PAYPAL

0 beschikbare plekken
IK HEB NOG EEN VRAAG

 • ENGels Of DUtch?
 • BETALING
 • Voor waarden

I don't speak Dutch, do you have an English speaking group as well?

Yes, if it's a Dutch group we all speak Dutch (but we can speak English/Dutch as well:-). But I work with women from all over the world. Go to the English page here.

 • BESCHIKBAAR
 • CONTACT
 • KUNNEN WE JE EXCLUSIEF VOOR ONZE GROEP BOEKEN? 

Ik heb een persoonlijke vraag die niet op de lijst staat

Stel 'm! Je kunt mij alles vragen. Er bestaan geen domme vragen.

Zend mij je email. Ik antwoord gewoonlijk binnen 24-36 uur. Maar ik probeer zo snel mogelijk te zijn.    

THE ART DAYS VINDEN IN JANUARI PLAATS IN HET PRACHTIGE CONFERENTIEOORD  DEEL VIER IN OVERIJSSEL  loop door de boerderij 
[mashshare]

>