Welkom! 

Beste Linkedin connectie,

Je bent hier omdat je mijn bericht kreeg. Wat fijn dat jij je komt voorstellen hier. 

Ik wil jou en je werk graag beter leren kennen en hoop dat dit een goede eerste stap is. Ik verheug me ontzettend op je antwoorden!


Alvast een heel hartelijke groet en veel dank. 
Esther 


HOE GAAN WE DAT DOEN? 

1. WIL JE DIRECT WETEN VOOR WIE IK WERK?
Ik nodig je uit om mijn quiz te doen (het zijn 42 Engelstalige korte vragen) Ik werk met een hele kleine doelgroep, dus de kans is groot dat je heel vaak op no klikt. 
Maar heel misschien klik je juist heel vaak op yes  en blijk je een Sensitive Renaissance Soul te zijn.


Vergeet je niet terug te komen als je klaar bent... ? Zeker als blijkt dat je een Renaissance Soul bent. Dan herken je waarschijnlijk de neiging om nogal af te dwalen. Kom terug, want ik wil heel graag nog meer van je leren!2. WAT WIL JE DAT IK OVER JOU EN EN JE WERK/BEDRIJF WEET?
Vul de vragen die je wilt antwoorden  van het formulier hieronder in en klik op verzend.
 

[formidable id=18]


3. TENSLOTTE, HOE GAAN WE SAMEN VERDER?
Voel je verwantschap met mij en mijn werk? Wil je dat ik jou en je werk beter leer kennen? Daar ben ik blij om.

a. Wil je mij over je dienst of service vertellen omdat je een 'klik' voelt? Dan zie ik dat straks terug in je formulier. Ik zie er naar uit je te spreken.

b.  Ben je toe aan een echte grote stap in je leven en carriere? En op zoek bent naar iemand die jou - als Gevoelige Renaissance Soul - echt begrijpt,  je niet in een hokje stopt (want we weten allebei dat jij pas buiten dat hokje echt ademt) en je de tools geeft om je droom tot leven te brengen?
Dan zie ik dat terug in het formulier. Ik neem contact met je op en ga je 100 minuten via Skype coachen.  Als je nog een vraag hebt stuur mij je vraag per email.
 
Dank je wel en hopelijk spreken we elkaar snel!

Esther scroll down for English

>