chakra-2

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”15468″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”1000X1300″ title=”de betekenis van je kaart bij oefening 2: “][/vc_column][vc_column][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3”][vc_column_text]

DISCOVERY

[dt_gap height=”10″ /]

Inspiratie:   Probeer jij een verleden vast te houden dat je niet langer past? Als je op dit moment worstelt met met een lastige situatie kan het zijn dat je iets probeert vast te houden dat vele malen minder is dan wat je verdient

[dt_gap height=”10″ /]

Zelfonderzoek:   Voel ik mij gelukkig in deze situatie? Op welke wijze heb ik er baat bij? Als ik mij bewust wordt van wat ik werkelijk nodig heb en van hoe ik mij wil voelen, dan begint mijn eigen helen. Luister heel goed naar wat je werkelijk nodig hebt.

[dt_gap height=”10″ /]
Sleutelwoorden:   Het verleden achter je laten. Het voelen van wakkere bereidheid om een nieuw avontuur op onbekend gebied aan te gaan. Het vinden van een nieuw niveau van goede zorg voor jezelf. Je durven te verbinden.
[dt_gap height=”10″ /][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

COMPLETION

[dt_gap height=”10″ /]

Inspiratie:   Deze kaart herinnert je er aan de schoonheid in je leven te koesteren en te bewonderen. Ook het eindige ervan. Reflecteer op jouw aandeel in de geschiedenis en ontdek waar jij het meeste waarde aan hecht. Wees niet bang voor de afronding maar omarm het.

[dt_gap height=”10″ /]

Ben jij iemand die een project met moeite – of niet – afmaakt? Dan is dit het moment om te kijken wat al die onafgemaakte projecten voor jou betekenen.

[dt_gap height=”10″ /]

Zelfonderzoek:   Ben ik aanwezig in het moment? Hoe reageer ik op afronding of het eindige. wat betekent het voor mij?
[dt_gap height=”10″ /]
Sleutelwoorden:   Een natuurlijk einde aan een manier van doen en denken. Een nieuw begin gloort aan de horizon. Een nieuw avontuur. Dankbaarheid voor wat anderen voor ons doen. Het oude loslaten zodat het nieuwe kan beginnen.
[dt_gap height=”10″ /][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

SOULMATE

[dt_gap height=”10″ /]
Inspiratie:
   Om de schoonheid van een roos volledig te bevatten loop je het risico om geprikt te worden. Net zoals je – wil je je eigen uiterlijke en innerlijk schoonheid werkelijk bevatten – je eerst door je innerlijke dorens geprikt wordt. Maar inzien waar je toe in staat bent, reikt je een nieuwe wijze van leven aan. De mooiste beloning die verandering je brengt is liefde.
[dt_gap height=”10″ /]

Zelfonderzoek:   Welke waarheid omarm ik of wat neem ik voor waar aan? Deze kaart geeft aan dat je niet langer in onwaarheid kunt of wilt leven. Vraag jouw bron om hulp bij de dingen waar je werkelijk naar verlangt.
[dt_gap height=”10″ /]
Sleutelwoorden:   Jouw waarheid spreken, kiezen voor (zelf)liefde, vrijheid vinden door transformatie, weerstand voelen om je te committeren, zoeken naar authenticiteit, vertrouwen, de schat die in je leeft, of nieuwe waarheden.
[dt_gap height=”10″ /]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_button2 title=”TERUG naar PROEFKLAS” style=”rounded” color=”peacoc” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.estherdecharon.com%2Flecw|title:Life%20Explorers%20Creative%20Way|”][/vc_column][/vc_row]

>