chakra 1

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”15470″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”1000X1300″ title=”de betekenis van je kaart bij oefening 1: “][/vc_column][vc_column][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3”][vc_column_text]

SOULMATE

[dt_gap height=”10″ /]
Inspiratie:
   Om de schoonheid van een roos volledig te bevatten loop je het risico om geprikt te worden. Net zoals je – wil je je eigen uiterlijke en innerlijk schoonheid werkelijk bevatten – je eerst door je innerlijke dorens geprikt wordt. Maar inzien waar je toe in staat bent, reikt je een nieuwe wijze van leven aan. De mooiste beloning die verandering je brengt is liefde.
[dt_gap height=”10″ /]

Zelfonderzoek:   Welke waarheid omarm ik of wat neem ik voor waar aan? Deze kaart geeft aan dat je niet langer in onwaarheid kunt of wilt leven. Vraag jouw bron om hulp bij de dingen waar je werkelijk naar verlangt.
[dt_gap height=”10″ /]
Sleutelwoorden:   Jouw waarheid spreken, kiezen voor (zelf)liefde, vrijheid vinden door transformatie, weerstand voelen om je te committeren, zoeken naar authenticiteit, vertrouwen, de schat die in je leeft, of nieuwe waarheden.
[dt_gap height=”10″ /][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

ACCEPTANCE

[dt_gap height=”10″ /]

Inspiratie:   Als ik mijzelf accepteer vind ik liefde: zie een prachtig bewerkt magisch kistje vol zelfacceptatie voor je. Al jouw unieke kwaliteiten zitten in die kist. Open de kist. Zo simpel is het. Deze kaart nodigt je uit jezelf als volledig en compleet te zien. Precies zoals je nu bent.

[dt_gap height=”10″ /]

Zelfonderzoek:   Zie ik mijzelf wel accuraat? Of ben ik zelf de stoorzender die er voor zorgt dat mijn vanzelfsprekend innerlijk ‘heelheid’ steeds weer verstoten wordt. Ben ik in staat mijzelf – in volledigheid – te accepteren. Niet later als ik beter, mooier, slimmer, wijzer, rijker, succesvoller ben. Maar NU.
[dt_gap height=”10″ /]
Sleutelwoorden:   Omhels je imperfectie, vindt het alternatief voor de wijze waarop je jezelf ervaart, breng de kennis die al in je leeft in kaart, durf je de wijze waarop jij je manifesteert te vergroten, geef jezelf de waarde die je ook aan anderen geeft.
[dt_gap height=”10″ /][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

PERSEVERANCE

[dt_gap height=”10″ /]

Inspiratie:   Hoe weet ik zeker dat de wending van mijn lot niet direct om de hoek ligt? Onzichtbaar voor mij. Als ik het werk van mijn bestemming verricht dien ik het hoogste goed. Als ik ermee stop (of er aan weiger te beginnen) verstoor ik de universele balans. Waar ik naartoe werk zal zich materialiseren. Maar hoe dat weet ik niet. Ik zie het nu nog niet, maar het ligt al op mijn pad.

[dt_gap height=”10″ /]

Zelfonderzoek:   Laat ik gevoelens die mij op het zijspoor brengen liggen? Of pak ik ze op en maak ze de mijne? Durf ik angst los te laten en voort te gaan op mijn eigen weg?
[dt_gap height=”10″ /]
Sleutelwoorden:   Doorbraak, er op vertrouwen dat er ongeziene hulp is die mij steunt en helpt. Mijn doel zien: het ligt achter een glazen muur. Je kunt er komen als je iets achterlaat. Wat laat ik achter? Ik durf open te staan voor het ongewone en wonderbaarlijke.
[dt_gap height=”10″ /][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_button2 title=”TERUG naar PROEFKLAS” style=”rounded” color=”peacoc” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.estherdecharon.com%2Flecw|title:Life%20Explorers%20Creative%20Way|”][/vc_column][/vc_row]

>